Seminar: Bestuurders in de zorg opgelet! | www.kbsadvocaten.nl | 9 november 2017

U kunt zich nu nog aanmelden voor het gratis seminar dat KBS Advocaten organiseert op 9 november 2017 om kennis en ervaring uit te wisselen over bestuurlijk handelen in de zorg. De centrale vraag is: “welke risico’s dienen bestuurders in de zorg te signaleren, te prioriteren en te beperken.”

 

 

Dit seminar is bedoeld voor zorginstellingen (care en cure), zbc's, msb's, branche-organisaties en koepels.

 

Nieuwe wet- en regelgeving en intern en extern toezicht zetten de bestuurder in de zorg steeds meer onder druk. Instellingen komen meer en meer in financiële moeilijkheden. Risico’s op bestuurdersaansprakelijkheid nemen toe.

 

Tijdens dit seminar bespreken wij actuele ontwikkelingen die voor de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de bestuurder van belang zijn. Ook de wet bestuur en toezicht rechtspersonen komt aan bod. De centrale vraag is: “welke risico’s dienen bestuurders in de zorg te signaleren, te prioriteren en te beperken.”

 

 

Aanmelden kan per e-mail: (seminars@kbsadvocaten.nl) of telefonisch: 030 - 2122800.

Contactpersonen: Mieke Stap en Ruud van der Mark.

U ontvangt deze servicemail omdat u zich daarvoor hebt opgegeven of omdat u cliënt bent van KBS Advocaten N.V. Indien u in de toekomst geen e-mails meer wenst te ontvangen dan kunt u zich hier afmelden. Afmelden »