Meer over Erik

Opleiding: Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen (plus een semester Law School aan de University of North-Carolina, Chapel Hill, USA). Erik is afgestudeerd in het vennootschapsrecht.

Na zijn studie heeft Erik ervaring opgedaan als consultant in het bedrijfsleven en als jurist bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Vanaf 2009 heeft Erik 5,5 jaar bij KBS Advocaten gewerkt, waarna hij gedurende 3 jaar aan een middelgroot kantoor in Amsterdam verbonden is geweest. Vanaf november 2017 maakt Erik weer onderdeel uit van KBS.

Ondernemen en zorg

Erik combineert het ondernemingsrecht met het gezondheidsrecht in een advies- en procespraktijk. Erik treedt op voor ondernemingen en instellingen binnen en buiten de gezondheidszorg en houdt zich onder meer bezig met vraagstukken op het vlak van samenwerking(sconflicten), contractering, vastgoed, privacy en aansprakelijkheid.

In juni 2018 heeft Erik de postdoctorale specialisatieopleiding ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ aan de Grotius Academie cum laude afgerond.

Lidmaatschap

Erik is lid van de volgende verenigingen:

– Vereniging Corporate Litigation;

– Vereniging voor Gezondheidsrecht;

– Vereniging voor Privacyrecht;

– Vereniging voor Compliance in de Zorg.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.