Meer over Erik

Ondernemen en gezondheidszorg

Erik combineert het ondernemingsrecht met het gezondheidsrecht in een advies- en procespraktijk en treedt voornamelijk op voor instellingen en beroepsbeoefenaren binnen de gezondheidszorg. Erik houdt zich bezig met vraagstukken op het vlak van samenwerking, contractering, governance, aansprakelijkheid van ondernemingen en bestuurder(s), vastgoed en privacy.

Opleiding

In 2018 heeft Erik de postacademische specialisatieopleiding ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Eerder volgde Erik ook de specialisatiecursus huurrecht (PAO Universiteit Leiden) en de specialisatieopleiding straf(proces)recht aan het Willem Pompe Instituut in Utrecht.

Erik heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit (incl. een semester Law School in de V.S.) en is (cum laude) afgestudeerd in het vennootschapsrecht.

Ervaring

Advocaat sinds 2009.

Lidmaatschappen

  1. Vereniging Corporate Litigation;
  2. Vereniging voor Gezondheidsrecht;
  3. Vereniging voor Privacyrecht;
  4. Vereniging voor Compliance in de Zorg.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Erik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Gezondheidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.