HomeOnze mensenOswald Nunes

Mr. O.L. (Oswald) Nunes (partner)

image description

Meer over Oswald

Opleiding: Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Na zijn studie Nederlands Recht te Rotterdam te hebben voltooid, ging Oswald Nunes in 1986 aan de slag als advocaat in Den Haag. Sinds 1994 is hij verbonden aan KBS. Momenteel is hij binnen ons kantoor voorzitter van de sectie (materieel) Gezondheidsrecht/Aansprakelijkheid en Zorg.

Tuchtrecht en Aansprakelijkheid

Oswald is een van de partners van KBS. Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van civiele, tuchtrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaren en instellingen in de gezondheidszorg. Oswald adviseert en procedeert hier dagelijks over en is met recht een specialist. Bijzondere aandacht heeft hij voor de regelgeving met betrekking tot opleiding en registratie van artsen.

Nevenactiviteiten

Oswald is lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA), redacteur van het tijdschrift Rechtspraak aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (RAV), (Lid van) de Nederlandse Vereniging van Tuchtrechtadvocaten Disciplina en coördinator van de ‘sectie aansprakelijkheidsrecht’ binnen het samenwerkingsverband Netlaw. Ook is hij lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en van de vereniging voor aansprakelijkheids- & schadevergoedingsrecht (VASR).

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Oswald heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht (waaronder Beroepsaansprakelijkheid)
  • Tuchtrecht (waaronder Advocatentuchtrecht en Medisch tuchtrecht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.