HomeOnze mensenPetra Verkade

P.A. (Petra) Verkade LLB

image description

Meer over Petra

Opleiding: HBO Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na haar afstuderen in 2006 is Petra Verkade aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij een internationaal creditmanagementbureau. Sinds 2011 werkt zij bij KBS Advocaten als juridisch medewerker. Als je aan Petra denkt, denk je aan accuratesse.

Incasso’s en contracten

In samenspraak met de behandelend advocaat verricht Petra diverse incassowerkzaamheden voor debiteurenportefeuilles en stelt zij contracten op.

Insolventierecht

Daarnaast verricht Petra juridische, financiële en praktische werkzaamheden bij faillissementen en surseances van betaling van ondernemingen en natuurlijke personen. Verslaglegging, debiteurenincasso, correspondentie met personeel, leveranciers en crediteuren, opstellen van overeenkomsten, rechtmatigheidsonderzoek en afwikkeling van faillissementen is een greep uit haar takenpakket. Zij is, naast Arne van den Broek, de rechterhand van de afdeling Insolventie.

Boekhouden

Petra verricht onder meer in het faillissement van het Weststaete-concern de administratie van een omvangrijke onroerendgoedportefeuille in Duitsland. Zij breidt momenteel haar financiële (boekhoudkundige) kennis uit door het volgen van een opleiding op dat vakgebied.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.