HomeOnze mensenRuud van der Mark

Mr. R.P.F. (Ruud) van der Mark (partner)

image description

Meer over Ruud

Opleiding: Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden.

Ruud heeft ruim 35 jaar ervaring als advocaat en 15 jaar als mediator. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als arbiter, bestuurder en in de rechtspraak als plv. (kanton)rechter en lid van de Raad van Discipline.

De laatste jaren ligt het accent van zijn praktijk op arbeidsrecht, governance en samenwerkingsvraagstukken (o.a. maatschappen, msb’s, hoed’s). Daarnaast wordt hij regelmatig ingeschakeld voor onderzoeken bij calamiteiten of disfunctioneren.

In december 2018 is Ruud in de verkiezing voor Topadvocaten in de gezondheidszorg van Zorgvisie verkozen tot Topadvocaat in de categorie Arbeidsrecht en medezeggenschap.

Ruud is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht, lid van de Vereniging voor Mediators in de Gezondheidszorg (www.mediationindegezondheidszorg.nl) en is aangesloten bij de Mediators federatie Nederland.

Buiten zijn “gewone werk” zet Ruud zich graag in voor de zorg onder andere als lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Olijf (https://Olijf.nl) en de natuur (o.a. als soort sponsor Nederlandse Vogelatlas).

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.