HomeOnze mensenSandra Buddingh

Mr. S. (Sandra) Buddingh

image description

Meer over Sandra

Opleiding: Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht en INSOLAD/Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht

Sandra is direct na haar studie in 2004 als advocaat aan de slag gegaan bij een gerenommeerd kantoor. Vanaf mei 2014 is zij verbonden aan KBS Advocaten.

Sandra stelt zich tot doel het efficiënt bereiken van een optimaal (onderhandelings)resultaat voor de cliënt: zij weet zich als geen ander in een zaak vast te bijten. Een eigenschap die goed van pas komt als er toch moet worden geprocedeerd om het gewenste resultaat te behalen. Sandra beschikt over een zeer brede proceservaring.

Ondernemingsrecht

Een ondernemer heeft geen behoefte aan juridische termen, maar aan resultaat. Sandra spreekt de taal van de ondernemer en beschikt over creativiteit, zodat juridische regels geen dwangbuis worden. Sandra houdt zich bezig met het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, maar ook staat zij cliënten bij op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, incasso’s, beslag- en executierecht en financiering & zekerheden. Sandra is voorzitter van de sectie Ondernemingsrecht.

Insolventierecht

Sandra wordt door de rechtbank regelmatig aangesteld tot curator in faillissementen. De combinatie van de advies- en procespraktijk enerzijds en het curatorschap geeft haar advisering een grote meerwaarde.

Nevenactiviteiten

Sandra is auteur van Wolters Kluwer Rechtspraak Insolventierecht. Daarnaast is Sandra lid van de Vereniging Insolad (Vereniging Insolventierecht Advocaten).

 

Mijn specialismen

Dit zijn de specialismen van Sandra

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.