HomeOnze mensenSuzanne Steegmans

Mr. S.M. (Suzanne) Steegmans

image description

Meer over Suzanne

Opleiding: Suzanne behaalde haar bachelordiploma Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht en voltooide haar master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Eind 2019 heeft Suzanne met succes de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit/Universiteit van Amsterdam afgerond.

Suzanne is sinds 2010 advocaat bij KBS Advocaten.

Arbeidsrecht

In de arbeidsrechtpraktijk houdt Suzanne zich onder meer bezig met het adviseren en procederen op het vlak van individueel en collectief arbeidsrecht, zowel binnen als buiten de gezondheidszorg.

Gezondheidsrecht

Suzanne adviseert en procedeert voorts op het terrein van het gezondheidsrecht. Suzanne staat individuele beroepsbeoefenaren bij in procedures bij de Tuchtcolleges voor de Gezondheidszorg en treedt op voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars van zorginstellingen en zorgprofessionals en hun verzekerden.

Nevenactiviteiten

Suzanne is sinds 2011 secretaris van de Ereraad van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij van Diergeneeskunde te Houten. Suzanne is ambtelijk secretaris van de Klachtencommissie LVVP Jeugdwet.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Suzanne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Gezondheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

Suzanne is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Suzanne is ook lid van de VAAN.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.