Mr. Nadia Haase

Aansprakelijkheid en Verzekeringen

De praktijk van Nadia bestaat uit het adviseren van zakelijke cliënten (met name verzekeraars) en het voeren van civiele procedures op het gebied van het Aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en beroepsziekten) en het Verzekeringsrecht (in het bijzonder dekkingsgeschillen, fraude en regreszaken), alsmede materiële en technische schades. Nadia is gespecialiseerd in personenschadezaken.

 

Nevenfuncties

Nadia is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en buitengewoon lid van het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Tevens is Nadia plaatsvervangend lid van de Medische Ethische Toetsingscommissie (METC) van het Slotervaartziekenhuis en Reade.

 

Nadia is auteur van het hoofdstuk Overlijdensschade van het Handboek Personenschade. Tevens is Nadia lid van de redactie van het Tijdschrift Letselschade in de Rechtspraktijk (TLP).

 

Verder maakt zij deel uit van het bestuur van LetselVrouwen, dat jaarlijks een netwerkevenement organiseert.

 

Nadia in de Chambers: Editie Europe 2011 (Nadia is an emerging medical insurance specialist with "extensive knowledge of laws and regulations on bodily injury") en Editie Europe 2012 en 2013 (Nadia is seen as an "enthusiastic, passionate and highly capable" practitioner. She focuses on personal injury cases.) 

Rechtsgebieden