Routebeschrijving Euclideslaan 8

Per auto

U kunt bij KBS advocaten op eigen terrein parkeren.

 

Vanuit Amsterdam (A2)

Komend over de A2 gaat u bij het knooppunt Oudenrijn richting Arnhem (A12). U rijdt dan over een fly-over. Let op: gekomen aan het einde van de fly-over houdt u de borden Houten (ring Utrecht-Zuid) aan. U rijdt dan parallel aan de A12 richting Arnhem over de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Voorbij de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u afrit 18 richting Houten/Lunetten/Hoograven. Zie vervolgens (1).

 

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)

Komend over de A12 volgt u bij het knooppunt Oudenrijn de borden Houten (ring Utrecht-Zuid). U rijdt dan parallel aan de A12 over de brug over het Amsterdam Rijnkanaal. Voorbij de brug over het Amsterdam Rijnkanaal neem u afrit 18 Houten/Lunetten/Hoograven. Zie vervolgens (1).

 

Vanuit Arnhem (A12)

Komend over de A12 neemt u bij knooppunt Lunetten de A27 richting Hilversum. Hier volgt u de borden Hilversum. U rijdt dan over het linker gedeelte van de weg. Vervolgens volgt u de borden Rijnsweerd en volgt de weg tot aan het kruispunt. Zie vervolgens (2).

 

Vanuit Amersfoort (A28)

Komend over de A28 volgt u de borden Utrecht en Centrum/Rijnsweerd. Zie vervolgens (2).

 

Vanuit Den Bosch en Breda (A2 en A27)

Komend over de A2 of de A27 kiest u bij het knooppunt Everdingen de A27 richting Utrecht/Almere/Amersfoort. Ter hoogte van het knooppunt Lunetten wordt de weg vier rijstroken breed. Hier volgt u de borden Hilversum. U rijdt dan over het linker gedeelte van de weg. Vervolgens volgt u de borden "Rijnsweerd". Zie vervolgens (2).

 

Vanuit Hilversum (A27)

Komend over de A27 volgt u bij het knooppunt Rijnsweerd de richting Centrum / Rijnsweerd. Zie vervolgens (2).

 

(1) Onderaan deze afrit komt u bij een grote rotonde. Hier volgt u de borden Lunetten-Hoograven. U gaat dan de rotonde driekwart rond en rijdt vervolgens gedurende enige kilometers rechtdoor over de Waterlinieweg. Bij de stoplichten (1 x) gaat u rechtdoor  en daarna bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Rijsweerd (Pythagoraslaan). Na 2 stoplichten gaat u rechtsaf de Varrolaan op. Aan het einde van de weg (voor het water) rechtsaf de Euclideslaan op. Ons kantoor bevindt zich op de derde en vierde verdieping van het rode gebouw aan de rechterzijde van de weg.

 

(2) Gekomen bij de stoplichten aan het eind van de snelweg slaat u rechtsaf richting Rijnsweerd/Wittevrouwen. Na de bocht direct rechts voorsorteren richting Rijsweerd (Pythagoraslaan). Na 2 stoplichten gaat u rechtsaf de Varrolaan op. Aan het einde van de weg (voor het water) rechtsaf de Euclideslaan op. Ons kantoor bevindt zich op de derde en vierde verdieping van het rode gebouw aan de rechterzijde van de weg.

 

Per openbaar vervoer:

Vanaf het NS-station Utrecht Centraal met de stadsbuslijn 18 of 28, uitstappen bij de halte Rijnsweerd-Noord. Na het uitstappen vervolgt u de weg en neemt u de eerste straat rechts (Varrolaan). Aan het einde van de weg (voor het water) rechtsaf de Euclideslaan op. Ons kantoor bevindt zich op de derde en vierde verdieping van het rode gebouw aan de rechterzijde van de weg.