Letselschade

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, een ongeval op het werk of heeft u anderszins letsel opgelopen? Dan biedt KBS u een kosteloos en vrijblijvend gesprek met één van onze ervaren letselschade advocaten. Wij zijn bereikbaar via de speciale Letsellijn 030- 21 22 888.

 

Een ongeval grijpt diep in het leven in. U belandt in het ziekenhuis, u heeft te kampen met de financiële gevolgen van een tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid en in uw thuissituatie staat u voor extra kosten. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten weten hoe zij u hierbij moeten helpen. Een letselschade advocaat neemt samen met een team van medisch adviseurs voor u de gehele schaderegeling ter hand.

 

Kosten letselschade advocaat

De kosten die u uitgeeft aan een letselschade advocaat zijn doorgaans volledig op de aansprakelijke partij te verhalen. Ook is mogelijk dat u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Wij zullen u hierover in het eerste vrijblijvende gesprek graag informeren.

 

Gratis inloopspreekuur

Iedere eerste maandag van de maand kunt u uw zaak persoonlijk aan een van onze gespecialiseerde letselschade advocaten voorleggen. Het spreekuur duurt van 16.00 tot 18.00 uur. U vindt ons kantoor aan de Euclideslaan 8, 3584 BN Utrecht.

 

Meer weten over Letselschade? Neem dan contact op met:

 

Mr. Marjolijn Gregoor  ma.gregoor@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 824
Mr. Oswald Nunes   ol.nunes@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 866
Mr. Michel de Ridder   mjj.deridder@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 834
Mr. Danielle Zwartjens  d.zwartjens@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 833

Nieuws en publicaties