Maatschapsconflicten

Veel advocaten, dierenartsen, huisartsen en andere  (zorg)professionals werken samen in een maatschap. Dat gaat helaas niet altijd goed. Een klein geschil kan dan al snel uitgroeien tot een groot conflict.

 

Maatschapsconflicten zijn in de regel complex en hebben een grote impact op de betrokken maatschapsleden. Maatschapscontracten bieden niet altijd een duidelijk handvat voor een oplossing en gelet op de veelal grote (financiële) belangen is creativiteit vaak vereist om tot een oplossing te komen.

 

Wij begrijpen de impact en belangen die spelen bij een maatschapsconflict. Wij trachten in eerste instantie altijd een oplossing te vinden die voor alle betrokken partijen acceptabel is. Als het moet gaan wij een juridisch gevecht echter niet uit de weg. 

 

Gezondheidszorg

Maatschappen komen in de zorg relatief veel voor en KBS is dan ook veelvuldig betrokken bij het oplossen van maatschapsconflicten tussen zorgprofessionals. Onze specifieke expertise van de gezondheidszorg, maakt dat wij snel tot de kern van het probleem kunnen komen, waardoor een onnodige escalatie van het conflict kan worden voorkomen. Dat bespaart u tijd, geld en ergernis.

 

Meer weten over Maatschapsconflicten? Neem dan contact op met:

 

Mr. Mascha Bots   mef.bots@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 837
Mr. Niels van den Burg   n.vandenburg@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 858
Mr. Ernst de Jong  ejc.dejong@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 836
Mr. Erik Luijendijk  e.luijendijk@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 845
Mr. Ruud van der Mark   rpf.vandermark@kbsadvocaten.nl   Tel. (030) 21 22 850