Home Ons kantoor

Voor toekomst in de zorg

Hoe kunnen we samen toekomstperspectief bieden in het zorglandschap van Nederland? Als huisadvocaten van de Nederlandse gezondheidszorg zijn wij bij KBS actief met die vraag bezig. Wij zetten onze juridische krachten in voor kwaliteit en veiligheid in de zorg waar samenwerking voorop staat. Dat doen we vanuit onze jarenlange expertise. Wij kennen het complexe spanningsveld, de verschillende belangen en de vraagstukken die spelen. Bij KBS kan je terecht voor alle juridische zorguitdagingen.

Wij geloven in een zorgzamere, inclusievere en slimmere toekomst. En dat een transitietijd vol uitdagingen mogelijkheden biedt. Dat vraagt om advocaten die ambitieus krachten bundelen: kennis, kunde, betrokkenheid en het nodige inzicht om kansen te benutten. Dat is wat ons verbindt en wat terugkomt in onze werkwijze.

Onze werkwijze

De specialisten van KBS staan voor maatwerk. Dit betekent dat ze voor ieder vraagstuk een passende juridische oplossing vinden. En dat is ook nodig: de complexiteit van de vraagstukken in de zorg vraagt om specifieke oplossingen. Zorgvraagstukken vergen enerzijds specialistisch en anderzijds domeinoverstijgend denken. In de praktijk overlappen vraagstukken vaak met verschillende juridische disciplines. KBS heeft alles in huis voor de zorg.

De KBS-manier van werken en dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid bij onze
cliënten en de goede samenwerking met collega’s. Als cliënt mag je dit verwachten: een scherpe analyse van wat een zaak nodig heeft, de beste expert(s), en een relevante oplossing. Daarnaast staan wij voor inhoud met oog voor de menselijke maat. Wij koesteren prettig menselijk contact en een goede behandeling: deskundig, fair en realistisch.


Netlaw

KBS maakt deel uit van Netlaw, het grootste Nederlandse samenwerkingsverband in de advocatuur.  Voor meer informatie over Netlaw, zie www.netlaw.nl

Scroll naar boven