HomeOns kantoor

Ons kantoor

image description

Over KBS

Bij KBS werken specialisten die thuis zijn in de gezondheidszorg en/of het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Gezondheidszorg

KBS heeft een duidelijk focus op de gezondheidszorg (care en cure). Wij kennen de branchespecifieke wet- en regelgeving en volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet. Onze advocaten, waarvan twee tevens arts zijn, beschikken over uitgebreide deskundigheid en ervaring. Niet alleen vanuit hun dagelijkse praktijk, maar ook vanwege de diverse nevenfuncties die zij bekleden. Zo kunnen wij snel, adequaat en oplossingsgericht adviseren en zo nodig procederen.

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

De advocaten van KBS hebben veel ervaring in het bijstaan van verzekeringsmaatschappijen en hun verzekerden bij aansprakelijkheidsclaims en polisgeschillen. KBS is huisadvocaat van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Diverse advocaten zijn lid van de specialistenvereniging LSA.

Volledig vertrouwen

Onze cliënten kiezen voor KBS vanwege onze bijzondere expertise van de gezondheidszorg, onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening, onze goede bereikbaarheid en de hoge snelheid van werken. En omdat zij volledig kunnen vertrouwen op KBS.

Voor wie werken wij?

Wij zijn er voor zorginstellingen, verzekeraars, artsen en alle andere beroepsgroepen in de gezondheidszorg, maar ook voor ondernemers, non-profit-organisaties en overheidsinstanties die ondernemen binnen de gezondheidszorg.

Netlaw

KBS maakt deel uit van Netlaw, het grootste Nederlandse samenwerkingsverband in de advocatuur.  Voor meer informatie over Netlaw, zie www.netlaw.nl

Longfonds

Wij ondersteunen het Longfonds in haar strijd voor schone lucht.

Mascha Bots

Recent of bijna afgestudeerd of al enige tijd in de advocatuur werkzaam? Neem contact met mij op!

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.