Home Ondernemen en herstructureren

Ondernemen

Voor zorgvuldig ondernemen in de gezondheidszorg is kennis van de sector specifieke regelgeving een absolute must. De bijzondere expertise van KBS op het gebied van gezondheidszorg, maakt dat wij ondernemers in de zorg vakkundig kunnen adviseren en kunnen voorzien van maatwerkoplossingen. Zo voorkomen wij problemen. Ondernemen met zorg, noemen wij dat.

Herstructureren

Ook ondernemingen in de zorg zijn bij ons op het juiste adres vanwege onze specialistische kennis op het gebied van gezondheidszorg. Ten gevolge van de bezuinigingen in de zorg verkeren steeds meer instellingen in de cure en de care in zwaar weer. Bij het mislukken van contractonderhandelingen met zorgverzekeraars of gemeenten kan sprake zijn van acute financiële nood.

Omdat verschillende advocaten van KBS optreden als curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling, WHOA trajecten zijn wij bij uitstek in staat om de kansen en risico’s voor ondernemers in zwaar weer in te schatten. Wij ondersteunen u graag in kwesties rondom financiële problemen, financiering, herstructurering en faillissementen. Een prettig idee.

Scroll naar boven