HomeActiviteitenkalender

Actviteitenkalender

image description

Wij organiseren regelmatig seminars en treden regelmatig op als spreker of docent bij cursussen, congressen of symposia.

30 januari  2019 – Rechten en plichten van alle betrokkenen bij burn-out

mr. Suzanne Steegmans verzorgt tijdens het congres Vinken en Vonken van Medilex een presentatie over de rechten en plichten van werkegevers en werknemers in de zorg bij een burn-out.

Voor meer informatie klik hier.


8 maart 2019 – 8-daagse opleiding Bopz en Wzd-arts (ouderenzorg)

mr. dr. B.J.M. Frederiks (Amsterdam UMC) en mr. Sofie Steen (KBS) verzorgen voor Medilex een studiedag voor specialisten ouderengeneeskunde met als onderwerp: Van Wet BOPZ naar Wet Zorg en Dwang (WZD).

Voor meer informatie klik hier.


14 maart 2019 – Voorjaarsseminar KBS voor ondernemers en bestuurders in de zorg.

Voor meer informatie, klik hier.


15 maart 2019 – 8-daagse opleiding Bopz en Wzd-deskundige (gehandicaptenzorg)

mr. dr. B.J.M. Frederiks (Amsterdam UMC) en mr. Sofie Steen (KBS) verzorgen voor Medilex een studiedag voor hulpverleners in de gehandicaptenzorg met als onderwerp: Van Wet BOPZ naar Wet Zorg en Dwang (WZD).

Voor meer informatie klik hier.


4 april 2019 – Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Tijdens het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie verzorgt mr. Sofie Steen op 4 april 2019 een lezing met als onderwerp: De Wet zorg en dwang: waarin verschilt deze wet van de Wet verplichte ggz en hoe ziet de samenloop er straks uit.


11 april 2019 – Symposium Amsterdam UMC over Privacy/AVG

mr. Niels van den Burg verzorgt bij het symposium ‘Privacy/AVG’ een voordracht over de verhouding tussen de AVG en de WGBO.