HomeActiviteitenkalender

Actviteitenkalender

image description

Wij organiseren regelmatig seminars en treden regelmatig op als spreker of docent bij cursussen, congressen of symposia.

28 oktober 2019 – Beducht voor Tucht?

mr. Oswald Nunes (KBS advocaten) verzorgt voor de Medische staf en artsen in opleiding een voordracht over medisch tuchtrecht.

Locatie: Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk

31 oktober 2019 – Congres Sexting, gameverslaving en cyberpesten (Medilex)

Tijdens het congres Sexting, gameverslaving en cyberpesten georganiseerd door Medilex, verzorgt mr. Niels van den Burg op 31 oktober 2019 een lezing met als onderwerp: Privacy en kinderen: wat mag je en wat moet je willen?

Voor meer informatie klik hier.

1 november 2019 – Cursus Regelgeving Opleiding en Registratie van artsen

mrs. Oswald Nunes en Maurice Mooibroek verzorgen een opleiding bij de Stichting Beroepsopleiding Huisartsen over de regelgeving op het gebied van opleiding en registratie van artsen

6 december 2019 – Organiseert de NVMSR in samenwerking met de GAV een themadag

Tijdens deze jaarlijkse themadag, voor leden en kandidaat-leden, gaat mr. Nadia Haase iets vertellen over de vraagstelling voor de medische expertise.

12 december 2019 – Tuchtrecht en (de rol van) de advocaat

mr. Oswald Nunes verzorgt voor masterstudenten geneeskunde van het Amsterdam UMC een voordracht over het medisch tuchtrecht en de rol van de advocaat.