HomeActiviteitenkalender

Actviteitenkalender

image description

Wij organiseren regelmatig seminars en treden regelmatig op als spreker of docent bij cursussen, congressen of symposia.

 

8 maart 2019 – 8-daagse opleiding Bopz en Wzd-arts (ouderenzorg)

mr. dr. B.J.M. Frederiks (Amsterdam UMC) en mr. Sofie Steen (KBS) verzorgen voor Medilex een studiedag voor specialisten ouderengeneeskunde met als onderwerp: Van Wet BOPZ naar Wet Zorg en Dwang (WZD).

Voor meer informatie klik hier.


 

15 maart 2019 – 8-daagse opleiding Bopz en Wzd-deskundige (gehandicaptenzorg)

mr. dr. B.J.M. Frederiks (Amsterdam UMC) en mr. Sofie Steen (KBS) verzorgen voor Medilex een studiedag voor hulpverleners in de gehandicaptenzorg met als onderwerp: Van Wet BOPZ naar Wet Zorg en Dwang (WZD).

Voor meer informatie klik hier.


4 april 2019 – Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Tijdens het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie verzorgt mr. Sofie Steen op 4 april 2019 een lezing met als onderwerp: De Wet zorg en dwang: waarin verschilt deze wet van de Wet verplichte ggz en hoe ziet de samenloop er straks uit.


8 april 2019 – Symposium Veiligheid in de Vrijgevestigde praktijk

Tijdens Symposium Veiligheid in de Vrijgevestigde praktijk van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten  verzorgt mr. Niels van den Burg op 4 april 2019 een lezing met als onderwerp: Privacyregels: hoe werken deze door in de behandelrelatie?.


11 april 2019 – Symposium Amsterdam UMC over Privacy/AVG

mr. Niels van den Burg verzorgt bij het symposium ‘Privacy/AVG’ een voordracht over de verhouding tussen de AVG en de WGBO.


22 mei 2019 – Medilex Congres AVG in de zorg

mr. Niels van den Burg en mr. E. Luijendijk verzorgen tijdens het Medilex Congres AVG in de zorg een voordracht over de AVG.