Opleiding: Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht

Debby (1966) is in 1992 afgestudeerd en werd daarna direct advocaat. Na ruim vier jaar werkzaam te zijn geweest in de algemene civiele praktijk (op het gebied van onder meer arbeidsrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht & faillissementsrecht), is zij zich verder gaan ontwikkelen tot arbeidsrechtspecialist (en later pensioenspecialist). Zij heeft ruim tien jaar als advocaat/partner bij een middelgroot kantoor gewerkt, waarna zij in 2006 besloot om mee te helpen bij de opstart van een intern advocatenkantoor voor de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (VNO-NCW) gedurende ruim acht jaar. Daarna heeft zij haar eigen advocatenkantoor ‘deb by law’ opgericht. Gedurende die periode is zij ook bij diverse opdrachtgevers en juridisch dienstverleners als interim jurist / inhouse legal counsel werkzaam geweest op het terrein van het arbeidsrecht. Debby heeft een pragmatische en praktische aanpak en kan zich goed verplaatsen in het belang van de organisatie als geheel, zonder daarbij het individuele belang uit het oog te verliezen.

Arbeidsrecht en Pensioenrecht
Debby heeft ruimschoots ervaring op het gebied van collectief en individueel arbeidsrecht, de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, medezeggenschapsrecht reorganisaties en stakingen. Zij heeft de Grotius specialisatie opleiding arbeidsrecht en de pensioenspecialisatie tot certified pension lawyer (CPL) afgerond en is daarnaast opgeleid tot mediator. Zij is lid van de specialisatieverenigingen VAAN/VAA en VvPJ.

 

Recente activiteiten
Diverse reorganisaties in de IT- en telecombranche, zorgsector, verschillende medezeggenschapstrajecten rondom de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden.

Mijn specialismen

Dit zijn de specialismen van Debby

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.