Home Dienstverlening KBS Advocaten ten tijde van corona-virus

KBS

Dienstverlening KBS Advocaten ten tijde van corona-virus

In verband met het corona-virus is KBS Advocaten genoodzaakt haar werkwijze hier en daar aan te passen. De richtlijnen en adviezen van het RIVM zijn daarbij voor ons kantoor uitgangspunt. Dit betekent onder meer dat onze advocaten en curatoren zoveel als mogelijk vanuit huis zullen werken, fysieke besprekingen tot een minimum zullen worden beperkt en passende hygiënemaatregelen op ons kantoor zijn getroffen.

Vanzelfsprekend zet ons kantoor zich ook in deze tijd optimaal in voor de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening, zoals u van ons gewend bent.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bereikbaarheid

Onze advocaten en curatoren zijn telefonisch en per e-mail (tijdens kantoortijden) goed bereikbaar, ook als zij uit huis werken. Kantoortelefoons zijn zo nodig doorgeschakeld naar mobiele telefoons.

Besprekingen

Besprekingen zullen zo veel als mogelijk telefonisch plaatsvinden. Fysieke besprekingen en andere bijeenkomsten beperken wij tot een minimum, ter bescherming van de gezondheid van onze medewerkers en om verdere verspreiding van het virus zo veel als mogelijk tegen te gaan. Indien mogelijk worden (reeds geplande) fysieke besprekingen omgezet naar telefonisch overleg. Conference calls kunnen worden gefaciliteerd.

Zittingen

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de Rechtspraak besloten vanaf dinsdag 17 maart de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Urgente zaken gaan wel door. Dit zijn zaken waar een rechterlijke beslissing niet achterwege kan blijven omdat het bijvoorbeeld raakt aan de rechten van verdachten of rechtzoekenden. Klik hier voor een nadere toelichting op rechtspraak.nl.

Onze advocaten zullen u tijdig laten weten of een geplande zitting doorgang zal vinden of niet.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? U kunt dan contact opnemen met uw vaste contactpersoon van ons kantoor. Ook kunt u ons bereiken via ons algemene nummer (030-2122800) of mailadres (kbs@kbsadvocaten.nl).

Meer weten over dit onderwerp?

Neem gerust contact met ons op!

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

Scroll naar boven