Over KBS

KBS is een nichekantoor op het terrein van de gezondheidszorg (care en cure). Wij kennen de branchespecifieke wet- en regelgeving en volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet. Onze advocaten, waarvan twee tevens arts zijn, beschikken over uitgebreide deskundigheid en ervaring. Niet alleen vanuit hun dagelijkse praktijk, maar ook vanwege de diverse nevenfuncties die zij bekleden. Zo kunnen wij snel, adequaat en oplossingsgericht adviseren en zo nodig procederen.

 

Volledig vertrouwen

Onze cliënten kiezen voor KBS vanwege onze bijzondere expertise van de gezondheidszorg, onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening, onze goede bereikbaarheid en de hoge snelheid van werken. En omdat zij volledig kunnen vertrouwen op KBS.


Voor wie werken wij?

Wij zijn er voor zorginstellingen, verzekeraars, artsen en alle andere beroepsgroepen in de gezondheidszorg, maar ook voor ondernemers, non-profit-organisaties en overheidsinstanties die ondernemen binnen de gezondheidszorg.

 

Werken bij KBS

Werken bij KBS  betekent kiezen voor een gespecialiseerd, modern en veelzijdig advocatenkantoor. In een collegiale sfeer wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Zowel beginnende, als ervaren advocaten wordt door KBS perspectief, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een plezierige werksfeer geboden.

 

Ben je recent of bijna afgestudeerd of al enige tijd in de advocatuur werkzaam en geïnteresseerd in een carrière bij KBS Advocaten? Neem dan contact op met mr. M.E.F. (Mascha) Bots onder telefoonnummer 030-21 22 800.

 

Netlaw

KBS maakt deel uit van Netlaw, het grootste Nederlandse samenwerkingsverband in de advocatuur.  Voor meer informatie over Netlaw, zie www.netlaw.nl

 

Studentstage

KBS biedt juridische studenten van de universiteit de mogelijkheid om op een doelgerichte en prikkelende manier kennis te maken met alle facetten van de advocatuur. Het doel van een studentstage is studenten een totaalindruk te geven van het werken op een advocatenkantoor, zowel naar de werkzaamheden van de individuele advocaten, als naar de bedrijvigheid van het kantoor in zijn geheel.

De studentstage wordt bij KBS gecoördineerd door een senior advocaat die voor de studentstagiaire niet alleen begeleider en aanspreekpunt is, maar tevens als contactpersoon optreedt naar de faculteit waaraan de student verbonden is. KBS werkt, net als alle andere aangesloten Netlaw-kantoren, met een Studentstage-begeleidingsplan, dat online kan worden opgevraagd.

Ben je als universitair juridisch student geïnteresseerd in een studentstage bij KBS? Stuur dan een brief of mail met je motivatie voor een studentstage bij ons kantoor, met daarbij je CV en cijferlijst aan mr. S.M. (Suzanne) Steegmans. Geef daarbij ook aan in welke periode je voor de stage beschikbaar bent. Houd er rekening mee dat beschikbare stageplekken doorgaans al een aantal maanden van te voren worden vastgelegd.