Home Financiering, herstructurering en faillissementen

Financiering, herstructurering en faillissementen

Bent u ondernemer en wordt u geconfronteerd met een (dreigend) faillissement van toeleveranciers of klanten? Beperk uw risico’s en schade door bijvoorbeeld een goed eigendomsvoorbehoud in uw algemene voorwaarden op te nemen en/of een beroep te doen op het retentierecht, het recht van reclame of een ander zekerheidsrecht.

Verkeert uw onderneming in financiële moeilijkheden? Denk dan bijvoorbeeld aan een herstructurering of herfinanciering als mogelijkheden om hieruit te komen. In sommige gevallen is een surseance van betaling of faillissement niet meer te vermijden. Het maken van een doorstart kan dan nog wel een optie zijn. Verlies in alle gevallen uw verantwoordelijkheden als bestuurder niet uit het oog.

Ook ondernemingen in de zorg zijn bij ons op het juiste adres vanwege onze specialistische kennis op het gebied van gezondheidszorg. Ten gevolge van de bezuinigingen in de zorg verkeren steeds meer instellingen in de cure en de care in zwaar weer. Bij het mislukken van contractonderhandelingen met zorgverzekeraars of gemeenten kan sprake zijn van acute financiële nood.

Omdat wij optreden als curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling, zijn wij bij uitstek in staat om de kansen en risico’s voor ondernemers in te schatten. Wij ondersteunen u graag in kwesties rondom financiële problemen, financiering, herstructurering en faillissementen. Een prettig idee.

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

Scroll naar boven