HomeSpecialismenStrafrecht

Strafrecht

image description

 

 

Contactpersonen:
Oswald Nunes
Erik Luijendijk

Indien u door het Openbaar Ministerie in een strafprocedure wordt betrokken, dan kan dat grote gevolgen hebben. Niet alleen voor u persoonlijk maar ook voor uw professionele functioneren. De strafrechtspecialisten van KBS weten u hierin goed te begeleiden. Niet alleen als het gaat om eenvoudige verkeersovertredingen maar ook indien u wordt geconfronteerd met een (financieel of anderszins) complexe aanklacht.

Gezondheidszorg

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het gezondheidsstrafrecht. Zorgprofessionals ondervinden in toenemende mate dat het Openbaar Ministerie onderzoek doet enerzijds naar het reilen en zeilen binnen de zorginstellingen en anderzijds bijvoorbeeld naar de omstandigheden waaronder patiënten schade hebben opgelopen of zijn overleden. Bij de uitoefening van uw praktijk kunt u worden geconfronteerd met strafrechtelijke onderzoeken en vervolgingen ter zake van bijvoorbeeld:

  • dood door schuld of mishandeling van de patiënt;
  • euthanasie;
  • inbeslagname van medische dossiers;
  • fraude geconstateerd bij een materiële controle.

Indien u iets dergelijks aan de hand heeft, is goede juridische bijstand essentieel. Belt u gerust met onze strafrechtdeskundigen voor een vrijblijvend advies.

Onze mensen

Bij deze mensen ben je aan het juiste adres

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!
  • Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons Privacy Statement.