Home De AVG voor de zorg: 12 vragen en antwoorden

KBS

De AVG voor de zorg: 12 vragen en antwoorden

Een whitepaper over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de zorgsector is op onze website gepubliceerd.

Op 25 mei a.s. treedt de AVG in werking. Deze verordening heeft gevolgen voor het verwerken van (bijzondere) persoonsgegevens in de zorgsector. Aan de hand van 12 vragen en antwoorden lichten wij de AVG voor de zorg op hoofdlijnen toe. Klik hier voor onze whitepaper. 

Op 15 maart a.s. organiseert KBS Advocaten het seminar Privacy in de zorg en de AVG. Het maximum aantal aanmeldingen voor die datum is inmiddels bereikt. Via seminars@kbsadvocaten.nl kunt u zich niettemin kosteloos aanmelden voor een vervolgseminar op een nader te bepalen datum. Bij aanmelding wordt u met voorrang uitgenodigd. 

Op 25 mei a.s. organiseert Medilex het congres AVG in de zorg, met verschillende sprekers uit het veld. Niels van den Burg en Erik Luijendijk verzorgen een onderdeel van dit congres. Voor dit congres kunt u zich via de inschrijfpagina van Medilex aanmelden. 

Voor meer informatie of advies over privacyrecht kunt u contact opnemen met Niels van den Burg (n.vandenburg@kbsadvocaten.nl) of Erik Luijendijk (e.luijendijk@kbsadvocaten.nl).

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

Scroll naar boven