Home Welkom op de nieuwe website van KBS Advocaten

Oswald Nunes

Overig
/

Welkom op de nieuwe website van KBS Advocaten

Met gepaste trots heten wij u van harte welkom op onze nieuwe website!

Oswald Nunes:

“In het voorjaar jaar hebben wij een nieuw modern bedrijfslogo geïntroduceerd. De website kon daarbij niet achterblijven. Het nieuwe design en kleurstelling passen perfect bij ons logo en maken de site overzichtelijk. Daarnaast geeft de website duidelijk weer waar KBS voor staat:

specialisten in de gezondheidszorg en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Wij maken het voor onze klanten bovendien nog eenvoudiger om informatie te vinden. Onze database met juridische informatie groeit en kan via de website worden doorzocht. Naast de algemene zoekfunctie hebben we nu ook de mogelijkheid om op categorie te selecteren, zodat alle relevante berichten over een bepaald onderwerp direct zichtbaar zijn.

Ook merken wij dat onze klanten steeds vaker grote bestanden willen aanleveren, terwijl hun eigen systemen dat niet altijd ondersteunen. Wij maken dat proces nu eenvoudig via een beveiligde uploadfunctie op de homepage.

Wij zullen u de komende tijd via de website blijven informeren over onze activiteiten en juridische ontwikkelingen. Wilt u niets missen, geeft u dan op voor onze nieuwsbrief.”

 

Nieuwsbrief

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

Scroll naar boven